flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оперативну нараду суддів господарського суду

28 серпня 2013, 13:29

 У господарському суді Кіровоградської області під головуванням голови суду В.М. Балика відбулась оперативна нарада суддів, на якій розглянуто низку питань, а саме: причини скасувань та змін рішень (ухвал) господарського суду в апеляційному порядку; про кількість вирішених справ, винесених окремих ухвал, повідомлень та кількість скасованих/змінених процесуальних документів за період з 19 по 23 серпня 2013 року.

Окрім того, доповідаючи по одному з питань порядку денного, начальник організаційно-кадрового відділу Є.К. Кононченко повідомила, що у період з 12 по 16 серпня 2013 року станом на 27 серпня не виявлено порушень в організації роботи суддів щодо своєчасного оформлення рішень, ухвал, постанов.

Також під час наради голова суду відмітив, що суддями господарського суду дотримано всіх необхідних строків при направленні процесуальних документів до Єдиного державного реєстру судових рішень (ЄДРСР) за період з 19 по 23 серпня 2013 року. Загалом, за даними щотижневих моніторингів надіслання процесуальних документів до ЄДРСР спостерігається позитивна оцінка виконання цього напрямку роботи, що в свою чергу сприяє забезпеченню оперативного оприлюднення судових рішень та вільного доступу до цієї інформації громадян України.

За результатами розгляду питань порядку денного оперативної наради суддів прийняті відповідні рішення.