flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На оперативній нараді обговорено підсумки роботи суддів за серпень 2013 року

11 вересня 2013, 10:19

 Під час проведення 10.09.2013 чергової оперативної наради, окрім традиційних питань щодо узагальнення причин скасувань та змін судових актів господарського суду Кіровоградської області в апеляційному та касаційному порядку, стану організації роботи суду по своєчасному оформленню рішень, ухвал, постанов, дотримання строків при направленні процесуальних документів до ЄДРСР та інше, підбито підсумки роботи суддів господарського суду Кіровоградської області за серпень 2013 року.

Голова господарського суду Володимир Михайлович Балик навів статистичні показники у вигляді діаграм щодо надходження та розгляду заяв (скарг, клопотань) та справ (заяв, скарг, клопотань) за січень-серпень 2013 року.

Таке графічне представлення статистичних даних наочно продемонструвало співвідношення між надходженням до господарського суду заяв (скарг, клопотань) та розглядом справ (заяв, скарг, клопотань) кожним суддею окремо та господарським судом у цілому протягом восьми місяців поточного року.

Не дивлячись на те, що значна кількість суддів господарського суду перебувала у відпустках, у серпні 2013 року спостерігався найвищий показник питомої ваги розглянутих справ (заяв, скарг, клопотань) по відношенню до кількості матеріалів та справ, які надійшли у звітному місяці.

Поміж іншим, загальний відсоток розглянутих справ (заяв, скарг, клопотань) від кількості їх надходжень протягом 8 місяців 2013 року становить 84 %, що є досить позитивним показником роботи суду.

Кожен суддя мав можливість наглядно оцінити ефективність своєї роботи та порівняти її з результатами роботи інших суддів.

Інформація, донесена головою суду на оперативній нараді, прийнята присутніми до уваги.