flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Кіровоградської області здійснено вивчення Порядку проведення аудиту управлінням аудиту Державної судової адміністрації України

13 вересня 2013, 16:21

У господарському суді Кіровоградської області здійснено роботу з вивчення Порядку проведення аудиту управлінням аудиту Державної судової адміністрації України, затвердженого наказом ДСА України від 16.08.2013 № 111.

Даний Порядок, як зазначено в наказі, розроблений з метою покращення функціонування системи внутрішнього контролю й її удосконалення.

При докладному опрацюванні змісту документа, начальниками  відділів апарату господарського суду особливу увагу звернуто на розділи щодо прав та обов’язків посадових (службових) осіб об’єктів аудиту, моніторингу впровадження рекомендацій, проведення аудиторських завдань та інші.

Варто зазначити, що управління аудиту Державної судової адміністрації України неодноразово надсилало до відома і для використання у роботі господарського суду оглядові листи, в яких надано перелік помилок і недоліків, виявлених під час проведення контрольних заходів в установах судової системи у 2012 році та І півріччі 2013 року.

Задля запобігання ризику допущення в діяльності господарського суду Кіровоградської області вказаних у оглядових листах порушень, розроблено відповідні заходи, виконання яких постійно контролюється керівництвом суду.