flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Кіровоградської області розпочато атестацію державних службовців

03 жовтня 2013, 16:53

        У господарському суді Кіровоградської області відповідно до наказу  та затвердженого графіку розпочато атестацію державних службовців.

Основною метою проведення такого напряму роботи є підвищення ефективності діяльності державних службовців та відповідальності за доручену справу в державних органах.

Під час атестації оцінюються результати роботи, ділові та професійні якості, виявлені працівниками при виконанні службових обов’язків, визначених типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посад і відображених у посадових інструкціях.

Загалом атестації у господарському суді підлягають 30 працівників, які проходитимуть її протягом жовтня – грудня 2013 року. Засідання атестаційної комісії проводитиметься один раз в тиждень, а за результатами оцінювання буде прийнято рішення щодо відповідності державного службовця посаді, яку він обіймає.

Варто відзначити, що у господарському суді Кіровоградської області усі заходи, пов’язані з організаційною підготовкою проведення атестації здійснено з дотриманням вимог  Закону України «Про державну службу» та Положення про проведення атестації державних службовців.