flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для з’ясування думки представників учасників судового процесу, відвідувачів суду щодо рівня організації роботи у господарському суді Кіровоградської області проходитиме опитування

28 жовтня 2013, 16:23

      Відповідно до наказу „Про проведення опитування” з метою з’ясування суспільної думки щодо рівня організації роботи господарського суду Кіровоградської області та з нагоди святкування Дня працівників суду відбудеться анонімне опитування представників учасників судового процесу, відвідувачів господарського суду.

Проведення даного заходу заплановано на період з 4 по 15 листопада 2013 року. Саме протягом цих двох тижнів громадяни матимуть змогу заповнити анкету, яка містить низку запитань щодо соціально-демографічної характеристики респондентів, оцінки діяльності апарату суду, зручності умов перебування в господарському суді та обслуговування відвідувачів, рівня інформаційних послуг та їх джерел, відповісти на інші запитання. 

Думка кожного респондента для господарського суду є вкрай важливою, адже отримані результати проведеного анкетування допоможуть встановити рівень якості роботи судової установи у порівнянні з іншими роками, а також слугуватимуть підґрунтям для визначення шляхів подолання існуючих проблем і напрацювання відповідних рекомендацій з покращення надання судових послуг.

Варто зазначити, що такий вид роботи, ініційований керівництвом суду, проводиться не вперше і, як показав досвід, має практичну користь.     

Тож сподіваємось на активну участь представників учасників судового процесу, відвідувачів господарського суду в анонімному опитуванні.