flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді для з’ясування думки суддів і працівників апарату щодо рівня організації роботи та пошуку нових напрямів удосконалення діяльності проходитиме анонімне опитування

31 жовтня 2013, 17:35

        У господарському суді Кіровоградської області з метою з’ясування думки суддів та працівників апарату щодо рівня організації роботи, пошуку нових напрямів удосконалення діяльності та з нагоди святкування Дня працівників суду проводитиметься анонімне опитування.

Так, суддям та працівникам апарату господарського суду, починаючи з 2 грудня нинішнього року, необхідно заповнити анкети за допомогою комп’ютерної техніки та вмістити їх до опечатаної скриньки у строк до 6 грудня 2013 року.

Варто зазначити, що всі розроблені заходи, пов’язані з проведенням даного опитування, спрямовані на забезпечення анонімності та максимально зручних умов заповнення анкет.

Зокрема, відповідальними особами здійснюватиметься робота по своєчасному розсиланню суддям та працівникам апарату господарського суду анкет в електронному вигляді. У бібліотеці господарського суду знаходитиметься опечатана скринька для вміщення заповнених анкет. По завершенню анонімного опитування,  9 грудня 2013 року складом комісії буде здійснено підрахунок відповідей, наданих респондентами та складено відповідний протокол.

Що ж стосується запитань, запропонованих у анкеті, то вони охоплюють широкий спектр дослідження та надають можливість учасникам опитування оцінити мікроклімат у колективі, діяльність судової установи, а також висловити побажання і пропозиції щодо покращення роботи.

Отримані результати анонімного опитування враховуватимуться при розробці організаційних заходів і прийнятті управлінських рішень, направлених на удосконалення діяльності господарського суду.