flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь спеціаліста організаційно-кадрового відділу господарського суду у семінарі, організованого Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості.

22 листопада 2013, 08:42

          19 листопада нинішнього року спеціаліст організаційно-кадрового відділу господарського суду Приліпко О.В. взяла участь у семінарі з питання працевлаштування категорій громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, організованого Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості.

Учасників заходу ознайомлено зі змінами, внесеними до існуючих звітів та надано роз’яснення щодо заповнення нових форм звітності, які впроваджено відповідно до вимог Закону України „Про зайнятість населення”.

Одним  із нововведень є подання не пізніше 01 лютого після звітного року до територіального органу Державної служби зайнятості підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб Інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування.

У ході семінару працівником Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості надано присутнім інформацію з питань умов і термінів надання статистичної звітності, розрахунку квоти, а також переліку категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.