flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На День відкритих дверей до господарського суду Кіровоградської області завітали студенти-правознавці

02 грудня 2013, 14:32

       На День відкритих дверей до господарського суду завітали студенти-правознавці Кіровоградського інституту імені Святого Миколая Міжрегіональної академії управління персоналом.

Запропонована для учасників заходу програма включала зустріч з головою суду Володимиром Михайловичем Баликом, під час якої молодь дізналась про специфіку розгляду справ господарським судом області, історичні аспекти становлення та розвитку суду, інновації в судовій системі загалом і в господарському суді зокрема, інші цікаві моменти діяльності  судової установи.

Також, для майбутніх юристів, заступником керівника апарату господарського суду Юрієм Олександровичем Шепелем проведено знайомство із помічниками суддів, секретарями судового засідання, іншими працівниками. Гості побачили роботу загального (канцелярія), організаційно-кадрового відділів із середини і здійснили пізнавальну екскурсію до архіву та бібліотеки суду. Отримали учасники заходу і відповіді на свої запитання, які стосувались здебільшого проходження практики у суді, працевлаштування.

На завершення Дня відкритих дверей юнаки та дівчата побували на судовому засіданні з розгляду господарської справи.

Загалом зустріч студентів із господарським судом Кіровоградської області відбулась у теплій атмосфері, і, можливо, отримана інформація та певні знання з цієї сфери, матимуть вплив при виборі молоддю майбутнього місця роботи.