flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду Кіровоградської області взяла участь у семінарі „Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики”

04 грудня 2013, 17:04

        Суддя господарського суду Кіровоградської області, яка спеціалізується на розгляді справ про банкрутство взяла участь у семінарі „Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики”.

Даний захід організовано Національною школою суддів України згідно з Графіком підготовки суддів та працівників апаратів судів на 2013 рік та за підтримки Центру комерційного права.

У ході роботи семінару відбулось загальне обговорення учасниками деяких практичних аспектів та проблемних питань застосування законодавства про банкрутство.

З лекціями на теми: „Продаж майна боржника через аукціон”, „Заміщення активів у процедурі банкрутства”, „Вимоги до плану санації неплатоспроможного підприємства” і „Транскордонне банкрутство” перед присутніми виступили науковці та експерти в галузі права.

Насамкінець одноденного семінару учасники підбили підсумки та отримали Сертифікати Національної школи суддів України про проходження періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня кваліфікації.