flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 2 грудня 2013 року у господарському суді Кіровоградської області розпочато анкетне опитування суддів та працівників апарату

05 грудня 2013, 16:10

          З 2 грудня 2013 року у господарському суді Кіровоградської області розпочато анкетне опитування суддів та працівників апарату з метою з’ясування їхньої думки щодо рівня організації роботи суду, пошуку нових напрямів удосконалення діяльності судової установи та з нагоди святкування Дня працівників суду.

Протягом тижня суддям та працівникам апарату господарського суду необхідно за допомогою комп’ютерної техніки заповнити анкети та вмістити їх до опечатаної скриньки, яка знаходиться у бібліотеці суду в строк до 6 грудня 2013 року.

Загалом розроблена анкета містить 34 запитання, пов’язані із наданням суддями і працівниками господарського суду оцінки мікроклімату в колективі та пропозицій щодо покращення роботи відділів суду, помічників суддів, секретарів судових засідань, видів навчань, які проводяться у суді, низка інших актуальних питань стосовно діяльності суду.  

За підрахунками відповідей, наданих респондентами, буде складено протокол про результати опитування та подано голові господарського суду для вжиття заходів з удосконалення організації роботи.