flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся відеосемінар щодо ознайомлення з функціональністю нової версії 1.16 комп’ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду»

23 січня 2014, 17:01

           Керівник апарату господарського суду Кіровоградської області, а також начальник статистичного відділу та інженер з комп’ютерних систем служби регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів у Кіровоградській області Державного підприємства «Інформаційні судові системи» взяли участь у відеосемінарі щодо ознайомлення з функціональністю нової версії 1.16 комп’ютерної  програми «Діловодство спеціалізованого суду» (КП «ДСС» 1.16).

Зокрема, учасниками семінару розглянуто оновлену функціональність для розміщення оголошень та повідомлень у справах про банкрутство на сайті ВГСУ (зміна шаблонів документів, призначених для оприлюднення); документацію користувача щодо функціональності офіційного оприлюднення оголошень (повідомлень) у справах про банкрутство; оновлені шаблони статистичних звітів. 

Окрім цього, фахівцями Державного підприємства «Інформаційні судові системи» продемонстровано роботу інших функціоналів нової версії КП «ДСС» 1.16. для господарських і адміністративних судів.