flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У напрямку постійного удосконалення шляхів поінформованості громадян

03 лютого 2014, 08:56

У господарському суді Кіровоградської області значну увагу приділяють постійному удосконаленню шляхів  поінформованості громадян стосовно діяльності судової установи.

З цією метою, а також на виконання рішення Ради суддів  господарських судів України у минулому році розроблено і затверджено Програму оприлюднення інформації про діяльність господарського суду Кіровоградської області на 2014 рік.

Вказана Програма, окрім загальної характеристики, чітко сформованої та обґрунтованої мети її запровадження, інших обов’язкових пунктів, передбачених даним видом документа (фінансове забезпечення, очікувані результати, моніторинг і контроль за ходом виконання), містить низку визначених проблемних питань, пов’язаних із інформаційною діяльністю господарського суду Кіровоградської області. 

Окрім цього, у Програмі вказуються оптимальні шляхи і способи розв’язання окреслених проблем, розроблено та передбачено запровадження заходів із зазначенням терміну виконання і відповідальних осіб.

Враховуючи Рекомендовані заходи з оприлюднення господарськими судами інформації про свою діяльність у 2014 році, затверджені рішенням Ради суддів господарських судів України №280 від 23.01.2014, господарським судом Кіровоградської області розширено перелік заходів реалізації Програми.