flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Кіровоградської області працюватиме телефонна "гаряча лінія"

14 лютого 2014, 10:23

    У господарському суді Кіровоградської області працюватиме телефонна "гаряча лінія", яка має на меті допомогти громадянам в оперативному отриманні необхідної інформації щодо діяльності судової установи.

Так, 5 лютого 2014 року керівництвом суду затверджено наказ "Про організацію телефонної "гарячої лінії" в господарському суді Кіровоградської області, а також відповідний Порядок її функціонування, яким визначено день і час для прийому дзвінків, технічні та організаційні заходи, пов’язані із запровадженням з 14.02.2014 "гарячої лінії".
Відповідно до зазначеного Порядку телефонні дзвінки на "гарячу лінію" прийматимуться щовівторка з 14.00 до 16.00.
Загалом, від такого інформаційно-комунікативного виду роботи очікується налагодження якісного та відкритого діалогу між господарським судом і суспільством, покращення умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення до суду як органу державної влади, підвищення ефективності роботи зі зверненнями громадян, об’єктивного і вчасного їх розгляду та всебічного вивчення громадської думки.
Телефонна "гаряча лінія" працюватиме у приміщенні господарського суду Кіровоградської області за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, будинок 29/32, за телефоном цільового використання 0-522-22-07-88.
Усі бажаючі, звернувшись за вказаним вище номером телефону, матимуть можливість залишити свої пропозиції, прохання чи зауваження з питань організації роботи господарського суду.