flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем державної служби

23 червня 2018, 10:44

Сьогодні державні службовці України відзначають День державної служби – професійне свято, установлене Президентом як відзначення особливо важливої ролі, яку вони виконують, будучи вірними присязі і країні. Бо державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе неабияку відповідальність. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості та бажання служити людям.

Більш того, цьогоріч ми святкуємо 100-річчя запровадження державної служби. І ця дата говорить про історичну важливість інституту державної служби, про велике значення, яке вона має у процесі становлення
України  як  суверенної, незалежної, демократичної, соціальної,
правової держави.

Служіння державі, її народу завжди було і залишається почесною справою, приналежність до якої викликає гордість і в той же час почуття неймовірної відповідальності перед суспільством. Адже кожен, хто присвятив себе цій шанованій діяльності взяв на себе обов`язок вірно й сумлінно працювати на благо України та її народу.

Зі святом Вас, шановні! Щиро бажаю Вам витримки і терпіння, таких необхідних у відповідальній напруженій роботі. Зичу сил і міцного здоров`я, світлих життєвих обріїв, миру й добра, і неодмінно - задоволення від Вашої складної, проте почесної і потрібної роботи.

 

З повагою

в.о. голови

Господарського суду

Кіровоградської області

Н.М. Коваленко