flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підбито підсумки щорічної оцінки виконання державними службовцями господарського суду покладених на них обов’язків і завдань

13 березня 2015, 18:14

У господарському суді Кіровоградської області підбито підсумки щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи 2014 року.

Узагальнені дані свідчать про те, що станом на 23.01.2015 щорічному оцінюванню підлягало 25 працівників господарського суду, посади яких віднесені до посад державних службовців. При цьому 27 державних службовців у зв’язку із призначенням їх на посади у звітному періоді або перебуванням у відпустці для догляду за дитиною не проходили таке оцінювання.

За підсумками проаналізованих результатів, високу оцінку рівню виконання обов’язків і завдань надано 12 працівникам, а оцінку «добре» – 13. Задовільних та низьких оцінок не було, що вказує на високу професійну підготовку державних службовців господарського суду Кіровоградської області.

Загалом усі організаційні етапи проведення такого виду роботи відбулися на належному рівні відповідно до вимог чинного законодавства та з дотриманням визначених термінів, а також направлено до територіального відділення Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області  інформацію щодо проведення щорічної оцінки.