flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У січні-лютому в господарському суді проходитиме щорічна оцінка виконання у 2014 році державними службовцями покладених на них завдань і обов’язків

27 січня 2015, 12:39

У січні – лютому нинішнього року в господарському суді Кіровоградської області проходитиме щорічна оцінка державних службовців. Відповідний наказ «Про проведення щорічної оцінки» підписав голова суду.

Варто зазначити, що даний захід здійснюється згідно затверджених порядків Головного управління державної служби України, Державної судової адміністрації України та господарського суду Кіровоградської області.

Загалом метою проведення щорічної оцінки під час підбиття підсумків виконання працівниками господарського суду своїх обов’язків є здійснення регулярного контролю за проходженням державної служби та професійними досягненнями шляхом перевірки якості їхньої діяльності відповідно до посадових інструкцій.

Щорічна оцінка дозволяє виявити ділові, моральні, професійні якості та потенціал працівників при виконанні ними службових обов’язків, а також потребу в підвищенні їх кваліфікації та особистому розвиткові.

Оцінювання  здійснюється  державним  службовцем  через самооцінювання  та оцінювання безпосереднім керівником, результати якого заносяться до форми відповідного бланка. Безпосередній  керівник оцінює виконання державним службовцем посадової   інструкції,   окремих   доручень,  завдань та  перевіряє своєчасність,  якість і  результативність  їх  виконання  тощо. 

У строк до 27 лютого 2015 року головний спеціаліст організаційно-кадрового відділу здійснить аналіз і узагальнення результатів проведеної щорічної оцінки виконання державними службовцями господарського суду обов’язків і завдань за підсумками роботи 2014 року.