flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь голови Господарського суду Кіровоградської області Ганни Поліщук у науково-практичній конференції

10 жовтня 2023, 12:39

Голова Господарського суду Кіровоградської області Ганна Поліщук взяла участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Приватно-правові та публічно-правові відносини: проблеми теорії та практики».

Захід відбувся 06 жовтня нинішнього року в офлайн- та онлайн-форматі у Донецькому державному університеті внутрішніх справ.

З вітальними промовами до присутніх звернулися директор Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Олександр Тарасенко та ректор Донецького державного університеті внутрішніх справ Сергій Вітвіцький.

Голова суду Ганна Поліщук під час наукового заходу  виступила з доповіддю на тему «Модифікація законодавства у сфері економічних відносин: ризики, пов’язані з новелами законопроекту № 6013», а також долучилась до обговорення низки актуальних питань публічного та приватного права. 

На конференцію були запрошені представники з наукової сфери,  судових та правоохоронних органів України та представники іноземних держав –  Великої Британії, Грузії, Литви, Іспанії та Польщі.

Варто зазначити, що конференція надала можливість дослідникам продемонструвати свої наукові роботи, отримати зворотній зв’язок та ідеї від колег, а також створити можливості для майбутньої співпраці. Безперечно, подібні заходи  сприяють розширенню кола міжнародного наукового співробітництва та є важливою платформою для обміну знаннями і найкращими практиками у правовій сфері.