flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено Порядок роботи телефонної «гарячої лінії» Державної судової адміністрації України

16 серпня 2023, 14:33

Наказом Державної судової адміністрації України від 11 серпня 2023 року № 378 затверджено Порядок  роботи телефонної "гарячої лінії"  Державної судової адміністрації України.

Зазначений Порядок визначає організацію роботи телефонної "гарячої лінії" ДСА України механізми приймання, реєстрації, розгляду та надання відповідей на звернення, які надходять на телефонну "гарячу лінію".

Телефонна "гаряча лінія" ДСА України функціонує з метою встановлення додаткових гарантій прав громадян, підприємств, установ, організацій, на звернення з питань, що належать до повноважень ДСА України, територіальних управлінь ДСА України, місцевих та апеляційних судів, вищих спеціалізованих судів, Верховного Суду та державних підприємств, що належать до сфери управління ДСА України, підвищення рівня довіри суспільства до ДСА України, а також для швидкого та зручного отримання запитуваної інформації.

Приймання телефонних дзвінків на телефонну "гарячу лінію" проводиться в робочі дні з понеділка по четвер з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв., у п’ятницю – з 9 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв. (за винятком святкових і вихідних днів) за номером телефону Єдиного Контакт-центру судової влади України: (044) 207-35-46.