flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь начальника фінансово-економічного відділу господарського суду Кіровоградської області у семінарі

13 листопада 2014, 14:17

12 листопада нинішнього року начальник фінансово-економічного відділу господарського суду взяла участь у семінарі для бухгалтерів і керівників підприємств на тему ”Модернізація системи бухгалтерського обліку в державному секторі та актуальні питання казначейського обслуговування, складання звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів ”.

Організовано даний захід головним управлінням Державної казначейської служби України в Кіровоградській області спільно з громадською організацією „Всеукраїнський бухгалтерський клуб”, Кіровоградським представництвом ТОВ „Баланс-Клуб”.

У ході семінару учасниками розглянуто характеристику та гармонізацію Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі з бюджетною класифікацією; вимоги до складання, затвердження та подання мережі розпорядників бюджетних коштів; додержання порядку та термінів затвердження і подання до органів Казначейства кошторисів, планів використання бюджетних коштів та змін до них.

Крім того, на обговорення присутнім було представлено теми щодо складання і подання звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів; оформлення карток із зразками підписів і відбитка печатки відповідно до змін, унесених до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 22.06.12 р. № 758; оплата праці в бюджетних установах, інші окремі питання.