flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення представникам учасників судового процесу щодо кореспонденції, що направляється адресатам, які знаходяться на території Донецької та Луганської областей

07 серпня 2014, 12:02

Господарський суд Кіровоградської області повідомляє, що відповідно до листа Генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта» № 522-31/205 від 22.07.2014 у зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації на території Донецької та Луганської областей, проведенням бойових дій в зоні АТО, підвищення ризику виникнення загрози життю та здоров’ю працівників поштового зв’язку, блокуванням проїзду до м. Донецьк та м. Луганськ незаконними озброєними угруповуваннями, з 22.07.2014 призупинено приймання для пересилання поштових відправлень на адресу населених пунктів:

- Донецької області: Авмросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, м. Дзержинськ, м. Дебальцеве, м. Кіровське, м. Сніжне,  м. Донецьк, м. Макіївка, м. Єнакієве, м. Горлівка, м. Харцизьк, м. Торез;

- Луганської області: Перевальського, Попаснянського, Антрацитівського, Лугутинського, Станично-Луганського, Слов’яносербського, Краснодонського, Свердловського районів, м. Луганськ, м. Алчевськ, м. Первомайськ, м. Кіровськ, м. Ровеньки, м. Красний Луч, м. Лисичанськ, м. Рубіжне, м. Стаханів, м. Брянка, м. Сєверодонецьк.

          У зв'язку з цим просимо учасників судового процесу уважно стежити за повідомленнями на офіційному веб-сайті господарського суду Кіровоградської області (kr.arbitr.gov.ua) щодо призначення дати та часу судових засідань, а також при зверненні до господарського суду Кіровоградської області з позовними заявами, скаргами, тощо, в яких стороною є особа, зареєстрована в Донецькій або Луганській областях, зазначати інші альтернативні засоби зв’язку, зокрема, телефон/факс, електронну адресу.