flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення представникам учасників судового процесу щодо кореспонденції, що направляється адресатам, які знаходяться на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя

26 червня 2014, 16:08

Господарський суд Кіровоградської області повідомляє, що в зв’язку з відмовою органу поштового зв’язку Автономної Республіки Крим та м. Севастополя приймати поштову кореспонденцію, направлену з материкової частини України, УДППЗ "Укрпошта" тимчасово призупинила приймання та доставку кореспонденції господарського суду Кіровоградської області адресатам, які знаходяться на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

У зв'язку з цим просимо учасників судового процесу уважно стежити за повідомленнями на офіційному веб-сайті господарського суду Кіровоградської області (kr.arbitr.gov.ua) щодо призначення дати та часу судових засідань, а також при зверненні до господарського суду Кіровоградської області з позовними заявами, скаргами, тощо, в яких стороною є особа, зареєстрована в Автономній республіці Крим та м. Севастополі, зазначати інші засоби зв’язку, зокрема, телефон/факс, електронну адресу.