flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь начальника організаційно-кадрового та головного спеціаліста фінансово-економічного відділів господарського суду у навчанні та підвищенні кваліфікації в сфері державних закупівель

18 червня 2014, 16:52

16-17 червня 2014 року начальник організаційно-кадрового та головний спеціаліст фінансово-економічного відділів господарського суду Кіровоградської області пройшли курси навчання та підвищення кваліфікації у сфері державних закупівель «Державні закупівлі в Україні».

У ході семінару учасниками розглянуто низку важливих і цікавих тем, зокрема, законодавство України про закупівлю товарів, робіт і послуг, порядок та основні умови планування закупівель, повноваження та функції комітету з конкурсних торгів. Окремо увагу присутніх звернуто і на кваліфікаційній документації та порядку організації й проведенні відкритих, а також двоступеневих торгів, істотних умовах договору про закупівлю.

Крім того, лектор обговорила з учасниками навчальної програми широке коло питань, пов’язаних із контролем за здійсненням закупівель та основними аспектами перевірок, функціями та повноваженнями Держфінінспекції в сфері державних закупівель, відповідальністю у сфері державних закупівель, перспективою розвитку електронних державних закупівель та інші.  

По закінченню навчання начальник організаційно-кадрового та головний спеціаліст фінансово-економічного відділів господарського суду Кіровоградської області разом із іншими слухачами, які пройшли контроль знань, отримали Сертифікати.