flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови господарського суду Кіровоградської області з Днем юриста

07 жовтня 2011, 18:00

Шановні колеги!

Вітаю Вас з нагоди професійного свята – Дня юриста!

Чотирнадцять років тому Президентом України установлено свято, яке за своїм змістом стало символом справедливості й законності.

Служити правді, відстоювати правопорядок –  це почесна місія кожного правознавця від студента юридичного закладу, котрий лише вчиться жити і думати як юрист,  до службовців, котрі обіймають найвищі державні посади.

Відзначаючи День юриста, не можна не згадати про такі якості, притаманні правникам як принциповість, цілеспрямованість, вимогливість до себе, уважність до найменших деталей та нюансів. Кожен з Вас заслуговує на повагу співгромадян за уміння вислухати й надати компетентну допомогу, за усі добрі справи та професійну майстерність.

Часто Вам доводиться виконувати службові обов`язки не шкодуючи власного часу, наполегливо та самовіддано. Тож від щирого серця бажаю найголовнішого – міцного здоров`я Вам і Вашим рідним, самореалізації в діяльності та задоволення від кожної вдало завершеної справи.

Користуючись нагодою, висловлюю слова подяки за плідну співпрацю, професіоналізм, невтомність і працелюбність усьому широкому загалу правників – працівникам судів, правоохоронних органів, прокуратури, адвокатури, нотаріату, юрисконсультам та іншим практикуючим юристам.

Щасти Вам та усього найкращого!

 

Голова господарського суду

Кіровоградської області

Балик В.М.