flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському судді Кіровоградської області відзначили День юриста

10 жовтня 2011, 17:59

У господарському судді Кіровоградської області відзначили День юриста

Напередодні Дня юриста, який відзначають в нашій державі 8 жовтня, відбулися урочисті збори колективу господарського суду Кіровоградської області.

         У теплій обстановці, з вітальним словом до колег звернувся голова суду Володимир Балик. Він наголосив на важливій ролі професії юриста для суспільства і держави загалом, а також висловив слова вдячності усім працівникам суду за сумлінну, самовіддану працю та побажав натхненної роботи, оптимізму та невичерпної енергії у професійній діяльності.

    На урочистостях, які відбулися в приміщенні сесійної зали обласної ради, кращім працівникам господарського суду було вручено Подяки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Так, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розбудову правової держави,  високий професіоналізм   Подяки   отримали   керівник   апарату С.М. Бершадський, начальник організаційно-кадрового відділу Є.К. Кононченко та начальник загального відділу (канцелярії) Т.Ю. Ніколаєнко. Почесною грамотою Кіровоградської міської організації Союзу юристів України за професіоналізм, компетентність, ініціативність, чесність, відданість справі та з нагоди  професійного свята – Дня юриста  було  відзначено  помічника судді В.О. Котенка та Грамотою – секретаря судового засідання К.К. Царенко.