flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося навчання для помічників суддів і консультантів місцевих та апеляційних господарських суддів

23 листопада 2011, 17:54

     З 14 по 18 листопада 2011 року Дніпропетровське регіональне відділення Національної школи суддів України проводило підготовку помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних господарських суддів. У цьому навчанні взяли участь і помічники суддів господарського суду Кіровоградської області.

Протягом тижня із слухачами проводились заняття на яких особлива увага надавалася широкому колу питань, а саме: адаптації національного законодавства до міжнародних норм і стандартів, застосуванню міжнародних конвенцій, додержанню вимог ст.ст. 84, 105 ГПК України при складанні судових рішень, складанню процесуальних документів, застосуванню технічних засобів у роботі суду з фіксації судового процесу та ін.

До читання лекцій були запрошені судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду, суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, працівники господарського суду Дніпропетровської області та  Головного управління юстиції в Дніпропетровській області, а також старший викладач кафедри практичної психології Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля.  

За словами учасників підготовки – помічників господарського суду Кіровоградської області, участь у таких навчальних заняттях сприяє підвищенню професійного рівня працівників апарату суду, надає можливість обмінятися думками та досвідом роботи.

По завершенню підготовки помічники суддів та консультанти місцевих та апеляційних господарських суддів України підбили підсумки та отримали Сертифікати від Національної школи суддів України.