flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді проводиться анкетування громадськості щодо з’ясування рівня організації роботи

07 грудня 2011, 17:53

 У господарському суді Кіровоградської області проводиться анкетування громадськості щодо з’ясування рівня організації роботи

 

З 7 грудня в господарському суді Кіровоградської області розпочато анкетування представників учасників судового процесу та відвідувачів суду. Проведення такого заходу має на меті з’ясувати громадську думку стосовно рівня організації роботи господарського суду.

Протягом п’яти днів усім хто завітає до установи вручатимуться анкети з пропозиціями висловити власну думку щодо рівня обслуговування, оперативності та етичної поведінки працівників господарського суду із представниками учасників судового процесу, оцінки проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.

Також в анкеті представлено низку запитань стосовно якості надання громадянам інформаційних послуг. Отримані відповіді на такі запитання допоможуть встановити з яких саме джерел представники учасників судового процесу і відвідувачі отримують необхідну інформацію про роботу судової установи, наскільки респонденти задоволені рівнем інформаційного наповнення сайту господарського суду та програмно-апаратного комплексу «Інформаційний кіоск», а також визначити ступінь виконання інформаційних послуг наданих у телефонному режимі.

Дане анкетування триватиме до 13 грудня, а напередодні Дня працівників суду відповідна комісія господарського суду Кіровоградської області узагальнить результати опитування та підіб’є підсумки.