flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнено результати щорічної оцінки виконання державними службовцями господарського суду Кіровоградської області покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи 2011 року

21 березня 2012, 17:40

        У господарському суді Кіровоградської області узагальнено результати щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи 2011 року. Такий напрямок роботи проводиться згідно вимогам затвердженого Положення і забезпечує здійснення постійного контролю за проходженням державної служби та професійними досягненнями держслужбовців шляхом перевірки якості їхньої  діяльності відповідно до посадових інструкцій.

Так, відповідно до вимог зазначеного порядку щорічному оцінюванню за підсумками роботи 2011 року підлягало  22 працівника господарського суду Кіровоградської області, посади яких віднесені до посад державних службовців, а 21 державний службовець – не проходили оцінювання  з причин  призначення на посади у звітному періоді та у зв’язку з вагітністю і перебуванням у відпустці по догляду за дитиною.

Варто відзначити, що проведення даного оцінювання державних службовців господарського суду Кіровоградської області пройшло на високому рівні з дотриманням встановлених вимог та термінів, а якість роботи працівників, які підлягали оцінюванню (порівнюючи  результати з минулим роком у % відношенні), залишилась незмінною. Отже, за підсумками роботи  2010-2011 років відсоток державних службовців, яким надано оцінку «висока» і «добра»  становить 100 % , що свідчить про належне виконання своїх обов’язків та завдань кожним із цих працівників.

 

Прес-служба

господарського суду

Кіровоградської області