flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Кіровоградської області завершено кампанію із декларування доходів, отриманих суддями та державними службовцями протягом минулого року

26 квітня 2012, 17:37

 У господарському суді Кіровоградської області завершено роботу із декларування доходів, отриманих суддями та державними службовцями протягом минулого року.

Варто відзначити, що на сьогодні судді та працівники-державні службовці заповнили та подали декларації. Одна з яких про майновий стан і доходи декларанта передана до державної податкової служби, а інша, відповідно до норм Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, була здана суддями та державними службовцями господарського суду ще до 1 квітня до організаційно-кадрового відділу суду.

Також на належному рівні здійснено і передачу копій декларацій про майновий стан і доходи (податкової декларації), які судді надавали органам державної податкової служби за своєю податковою адресою, до Державної судової адміністрації України для подальшого оприлюднення цих копій на офіційному веб-сайті судової гілки владиНагадаємо, що таке оприлюднення передбачено Законом України «Про судоустрій і статус суддів» і проводиться вперше.

Усі процедури, пов’язані із декларуванням доходів та майнового стану у господарському суді Кіровоградської області проведені відповідно до вимог чинного законодавства.

 

Прес-служба

господарського суду

Кіровоградської області