flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо впорядкування податкового декларування»

04 травня 2012, 17:37

 

 

З прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо впорядкування податкового декларування» № 4661-VI 24.04.2012 р., який набрав чинності з 28 квітня нинішнього року внесено зміни до низки законів, зокрема і до законів «Про державну службу» та «Про судоустрій і статус суддів» у частинах, які стосуються декларування майна, доходів зобов’язань фінансового характеру.

Відтепер подавати декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) до органу державної податкової служби за своєю податковою адресою суддям, державним службовцям та особам, які претендують на зайняття посади державного службовця відповідно до чинного закону не потрібно. Відмінено і оприлюднення на офіційному веб-сайті судової влади копій податкових декларацій суддів.

Особи, які декларуватимуть майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, відповідно до Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» подаватимуть декларації за місцем роботи до 1 квітня.

 

 

 

Прес-служба

                                                                                     господарського суду

Кіровоградської області