flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди відзначення 21-ої річниці утворення господарських судів

05 червня 2012, 17:33

        У господарському суді Кіровоградської області відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 21-ої річниці утворення системи господарських (арбітражних) судів України.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова суду Володимир Балик. Він зазначив, що з прийняттям Верховною Радою України 4 червня 1991 року Закону «Про арбітражний суд» уперше на території нашої держави започатковано здійснення правосуддя з господарських справ спеціалізованими судовими установами. 

Протягом років своєї діяльності ці суди реалізовуючи свої повноваження забезпечують законність у сфері господарських правовідносин і на сьогодні утвердились, як важлива ланка в системі судочинства. Голова суду подякував усім за самовіддану працю і побажав успіхів у реалізації своїх професійних задумів та життєвих гараздів.

Продовжився захід врученням грамот та почесних грамот працівникам господарського суду Кіровоградської області. Так, почесною грамотою нагороджено начальників організаційно-кадрового відділу – Є.К. Кононченко, загального відділу (канцелярії) – Т.Ю. Ніколаєнко та фінансово-економічного відділу –  О.В.Міхно. Грамоти отримали секретарі судових засідань – К.К.Царенко, Ю.Л. Назарова та К.І. Юрчик.

Також з нагоди 21-ої річниці створення господарських судів України, враховуючи сумлінну  і бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, значний внесок у справу забезпечення діяльності господарських судів України були вручені Подяки Вищого господарського суду України суддям В.Г. Кабаковій і Г.Б. Поліщук та заступнику керівника апарату Ю.О. Шепелю, а відзнакою «Ветеран господарського суду» нагороджено заступника голови суду О.А. Змеула.

Як вже склалося традиційно, під час заходу було оголошено і результати конкурсів, розпочатих ще наприкінці березня, на кращого помічника судді та секретаря судового засідання. Відповідно до поданих пропозицій членів журі господарського суду переможцями визначено А.О. Юрковську та Ю.П. Максименко. Кращий помічник судді та секретар судового засідання 2012 року під щирі оплески присутніх отримали дипломи.

На такій урочистій ноті було завершено зібрання колективу господарського суду Кіровоградської області з нагоди відзначення 21-ої річниці створення господарських судів.

 

                                                                                  Прес-служба

                                                                                                господарського суду

Кіровоградської області