flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось опитування громадян-відвідувачів господарського суду Кіровоградської області

16 серпня 2012, 17:30

 15 серпня нинішнього року в господарському суді Кіровоградської області відбулось опитування громадян – відвідувачів суду, яке проходило в рамках Моніторингу стану незалежності суддів України – 2012.

Як повідомлялося раніше, Радою суддів України спільно з Центром суддівських студій та Державною судовою адміністрацією України оголошено Всеукраїнську акцію «Зміцнимо довіру громадян до суду», якою і передбачено анкетування громадян-відвідувачів у всіх апеляційних та місцевих судах загальної юрисдикції.

У господарському суді Кіровоградської області проведення даної роботи було організовано на належному рівні. У приміщенні суду на першому поверсі представники апарату суду надавали відвідувачам анкети із запитаннями. Також для забезпечення учасникам опитування таємності була встановлена скринька, в яку протягом дня респонденти вміщували свої заповнені анкети. 

Варто зазначити, що для господарського суду Кіровоградської області такий вид роботи не новий, адже у грудні минулого року проводилось подібне анкетування для з’ясування думки відвідувачів щодо рівня організації діяльності судової установи.

  Прес-служба господарського суду Кіровоградської області