flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у навчальних заняттях працівників господарського суду Кіровоградської області

17 вересня 2012, 17:25

      Працівники господарського суду Кіровоградської області взяли участь у навчанні, організованому Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

      Так, спеціаліст організаційно-кадрового відділу з 3 по 7 вересня та старший секретар суду загального відділу з 10 по 14 вересня відвідали заняття, у ході яких слухачам пропонувались теми стосовно антикорупційного законодавства, основних положень Закону України „Про державну службу”, Європейської системи захисту прав людини, застосування договорів про правову допомогу з іншими державами тощо.

       Варто зазначити, що господарський суд Кіровоградської області особливу увагу надає підвищенню рівня професійності як суддівського корпусу, так і працівників апарату суду. Саме висококваліфіковані кадри є одним із найважливіших елементів, який впливає на оперативність розгляду та правильність судових рішень. Та й загалом результативна та якісна діяльність суду, як і будь-якої установи, залежить від професійно-кваліфікованого складу працівників, а тому робота в цьому напрямку господарським судом проводиться постійно. 

     Після завершення навчання кожному слухачеві було вручено Сертифікат Національної школи суддів України, а набуті теоретичні знання та практичні навички працівники суду використовуватимуть задля відмінного виконання своїх посадових обов’язків.