flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2012, 17:20

 8 жовтня, з нагоди професійного свята – Дня юриста в господарському суді Кіровоградської області відбулися урочистості за участю суддів та працівників апарату.

З вітальним  словом до присутніх звернулась заступник голови суду Євгенія Миколаївна  Наливайко. Бажаючи колективу суду міцного здоров’я та нових творчих здобутків на ниві правосуддя, вона подякувала усім за злагоджену роботу щодо здійснення судочинства і забезпечення діяльності судової установи на належному рівні. Також висловила сподівання  на подальшу якісну роботу, яка обов’язково приноситиме високі результати.

У ході урочистої частини заходу, за наполегливу, старанну працю, особистий внесок у справу забезпечення діяльності господарського суду, усвідомлене відчуття відповідальності та з нагоди професійного свята – Дня юриста було оголошено Подяку голови господарського суду деяким  працівникам,  а  саме:  помічникам  суддів              О.О. Кузьмичовій, М.О. Галушко та старшому секретарю суду А.В. Бойко.

Почесною грамотою Кіровоградської міської організації Союзу юристів України, враховуючи сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди святкування 8 жовтня 2012 року Дня юриста було відзначено помічників заступників голови суду О.В. Могилу та О.А. Петренко, помічника судді І.В. Слободяник, спеціаліста І категорії організаційно-кадрового відділу Ю.В. Пташник і секретаря судового засідання Н.Г. Безчасну.

Загалом захід, присвячений відзначенню шанованої суспільством професії юриста, пройшов у господарському суді в приємній  атмосфері та піднесеному настрої присутніх.