flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голови господарського суду Кіровоградської області з 90-ою річницею утворення арбітражно-судової системи в Україні

20 листопада 2012, 17:15

 Шановні колеги!

Щиро вітаю з нагоди 90- ї річниці заснування в Україні

арбітражно-судової системи!

 

Вже дев’яносто років спочатку арбітражні комісії,  нині – господарські суди забезпечують захист прав і законних інтересів господарюючих суб’єктів.

За увесь період діяльності система арбітражних органів невпинно розвивались, набувала значного досвіду в розгляді спорів та формувала власну практику застосування законодавства.

У результаті цього та завдяки зусиллями багатьох суддів, юристів, інших фахівців на сьогодні створена дієва, спеціалізована судова ланка, котра високопрофесійно здійснює правосуддя.

З впевненістю можна констатувати, що суди нашої системи витримали перевірку часом, довели свою спроможність і долаючи труднощі та випробування, гідно виконують відповідальну роль в утвердженні принципу верховенства права в незалежній Україні.

В цей визначний ювілей прийміть, шановні колеги, привітання та побажання наснаги, енергії у важливій роботі, реалізації всіх високих починань, плідної праці, торжества добра і справедливості!

 

    Голова господарського суду

    Кіровоградської області    

    В. М. Балик