flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Кіровоградської області урочисто відзначили 90-річчя утворення арбітражно-судової системи

21 листопада 2012, 14:22

 21 листопада суди господарської юрисдикції відзначали 90-річний ювілей утворення в Україні арбітражно-судової системи. З цієї нагоди у господарському суді Кіровоградської області відбулися урочисті збори колективу, які розпочав привітальним словом голова суду Володимир Михайлович Балик.

У своєму виступі він зазначив, що це свято є підсумком багатьох років історичного розвитку органу державного арбітражу, його трансформацію в господарські суди і завдяки зусиллям суддів, юристів, інших фахівців на сьогодні створена дієва гілка судової влади, котра попри всі труднощі високопрофесійно здійснює відправлення правосуддя, тим самим забезпечує захист прав господарюючих суб’єктів. Володимир Михайлович побажав усім присутнім натхнення на подальшу плідну працю, життєвого оптимізму та завжди гарного настрою.

Кульмінаційним моментом заходу було вручення працівникам суду нагород.

Так, Ювілейною медаллю Вищого господарського суду України за працю понад 25 років та з нагоди відзначення 90-річчя утворення в Україні арбітражно-судової системи, враховуючи сумлінну і бездоганну працю, зважаючи на досягнення в професійній діяльності, значний внесок у справу забезпечення діяльності господарських судів України суддів та працівників апарату господарських судів України нагороджено суддю у відставці господарського суду Кіровоградської області, колишнього голову суду Миколу Максимовича Баранця.

У числі нагороджених Ювілейною медаллю Вищого господарського суду України за працю понад 20 років – голова господарського суду Володимир Михайлович Балик, заступник голови господарського суду Олександр Анатолійович Змеул, суддя господарського суду Кіровоградської області Наталія Вікторівна Болгар.

Також було нагороджено Ювілейною грамотою Вищого господарського суду України за працю понад 25 років діловода господарського суду Кіровоградської області Лілію Миколаївну Герман та інспектора Віру Дмитрівну Іліаді.

Саме на такій піднесеній ноті завершилось святкування  у господарському суді Кіровоградської області 90-ої річниці арбітражної системи.