flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Кіровоградської області розпочато анкетування громадян-відвідувачів суду та працівників даної судової установи

26 листопада 2012, 16:22

У господарському суді Кіровоградської області розпочато анкетування для з’ясування суспільної думки щодо рівня організації роботи в судовій установі та з нагоди святкування Дня працівників суду.

У період з 26 по 30 листопада представники учасників судового процесу, відвідувачі суду матимуть можливість відповісти на низку поставлених  запитань запропонованої анкети, які стосуватимуться суб’єктивного сприйняття респондентами діяльності даного суду.

Варто зазначити, що паралельно проходитиме анонімне анкетування і поміж суддів та працівників апарату господарського суду.

Результати опитування з пропозиціями щодо шляхів удосконалення функціонування суду та виділені в анкетах респондентами зауваження планується подати голові суду напередодні відзначення професійного свята – Дня працівників суду.

Пропонуємо усім бажаючим взяти участь в опитуванні, адже думка кожного з вас є неоціненним внеском, що допоможе з’ясувати ваші побажання, максимально реалізувати їх та підвищити якість і ефективність діяльності господарського суду Кіровоградської області.