flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного підприємства "Трансфудсервіс" та Чернявського Анатолія Леонідовича!

05 березня 2024, 10:12

Ухвалою від 20.02.2024 Господарський суд Кіровоградської області у складі судді  Бестаченко О.Л., розглянувши матеріали позовної заяви Акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк" до відповідачів: Приватного підприємства "Трансфудсервіс" та до Чернявського Анатолія Леонідовича, про  стягнення 210 031,98 грн, ухвалив:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі № 912/439/24.
  2. Справу № 912/439/24 розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.
  3. Розгляд справи № 912/439/24 здійснювати без повідомлення учасників справи за наявними матеріалами.
  4. Розпочати розгляд справи по суті в порядку спрощеного позовного провадження через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.
  5. Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідачі можуть  подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.
  6. Суд повідомляє відповідачів, що згідно ст. 251 Господарського процесуального кодексу України протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі він має право подати до суду письмовий відзив на позов з дотриманням вимог ст. 165 Господарського процесуального кодексу України, зокрема, в частині додання до відзиву доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідачів, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу. У цей же строк разом з відзивом відповідачі мають право подати до суду заяви та клопотання пов'язані з розглядом справи.

Відповідачі мають право подати до суду заперечення протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив з дотриманням вимог, встановлених ч. 3-6 ст. 165 та ст. 167 Господарського процесуального кодексу України.

Суд звертає увагу відповідача 1 на обов’язок зареєструвати свій електронний кабінет та можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Суд має право вирішити справу за наявними матеріалами також у разі, якщо відзив подано особою, яка відповідно до ч. 6 ст. 6 цього Кодексу зобов’язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його і не навела поважних причин невиконання такого обов’язку (ч. 10 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України).

Інформацію у справі можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: http://court.gov.ua/fair/sud5013.

Ознайомитись з електронною копією судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень за його вебадресою: http://reyestr.court.gov.ua.