flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату господарського суду пройшла тижневу підготовку, організовану Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України

07 червня 2017, 16:44

      З 29 травня по 02 червня 2017 року заступник керівника апарату Господарського суду Кіровоградської області Слободяник Ірина Вікторівна пройшла підготовку керівників апарату місцевих та апеляційних судів, організовану Дніпропетровським регіональним відділенням національної школи суддів України.

      Протягом тижня слухачі розглянули положення Закону України «Про державну службу» в частині умов проходження служби в судах та деякі норми Закону України «Про судоустрій і статус суддів», обговорили антикорупційне законодавство, удосконалили свої знання із українського ділового мовлення та професійної етики працівників апарату суду.

      Під час підготовки учасниками опрацьовано окремі питання організації роботи діловодства та архівного зберігання документів у судах, проаналізовано правила звернень громадян до місцевих та апеляційних судів.

    Окрему увагу було приділено веденню кадрового діловодства, інноваційним формам і методам, спрямованим на ефективне, якісне адміністрування в суді,   розвитку професійних та моральних якостей керівника-лідера, іншим темам.

     Загалом підготовка проходила із застосуванням інтерактивних міні-лекцій та подальшим їх обговоренням, використанням презентації Power Point і переглядом відеороликів, а також виконанням практичних завдань.

     На завершення, учасниками підбито підсумки навчальної програми та отримано сертифікати Національної школи суддів України.