flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Господарського суду Кіровоградської області Вавренюк Людмила Станіславівна пройшла функціональне навчання у сфері цивільного захисту

21 червня 2017, 17:36

      Голова Господарського суду Кіровоградської області Вавренюк Людмила Станіславівна пройшла функціональне навчання у сфері цивільного захисту за категорією «Керівники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання, навчальних закладів незалежно від форми власності, а також їх заступники».

       Захід проводився на матеріально-технічній базі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області. 

       Під час навчання був зроблений акцент на оновленні спеціальних знань, умінь і навичок слухачів з питань цивільного захисту, готовності та оперативності реагування на надзвичайні ситуації. Окремо приділено увагу знанням щодо здійснення комплексу робіт з ліквідації надзвичайних ситуацій, евакуаційних, протипожежних та медико-санітарних заходів.

       По завершенню курсу голова господарського суду Вавренюк Людмила Станіславівна отримала відповідне посвідчення, про те, що вона успішно пройшла навчання та перевірку знань у сфері цивільного захисту в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.