flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Кіровоградської області Бестаченко Олена Леонідівна пройшла періодичне навчання суддів господарських судів з метою підвищення рівня кваліфікації

19 червня 2017, 17:23

      Суддя Господарського суду Кіровоградської області Бестаченко Олена Леонідівна пройшла періодичне навчання суддів господарських судів з метою підвищення рівня кваліфікації.

      Так, 14-15 червня 2017 року у місті Києві Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права проведено семінар на тему «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики».

      Учасниками підготовки обговорено деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають на стадії порушення провадження у справі про банкрутство.

     Окрім того, звернуто увагу суддів і на окремих практичних аспектах та проблемних питаннях застосування законодавства про банкрутство, що виникають при реалізації майна боржника, а також обговорено заміщення активів у процедурі банкрутства.

   Під час семінару проаналізовано законодавчі ініціативи щодо удосконалення системи банкрутства та розглянуто низку актуальних питань, пов’язаних із  статусом арбітражних керуючих і контролем за їх діяльністю.

    Після закінчення періодичного навчання судді господарських судів отримали сертифікати Національної школи суддів України.