flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся регіональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього»

23 травня 2017, 17:35

     22 травня 2017 року з метою налагодження співпраці у сфері комунікації між суддями-спікерами, прес-секретарями, головами судів, територіальним управлінням ДСА України в Кіровоградській області та засобами масової інформації відбувся регіональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього».

      Від Господарського суду Кіровоградської області участь взяли суддя-спікер Ганна Поліщук та головний спеціаліст відділу управління персоналом Тетяна Бабич.

      На початку форуму з вітальним словом до присутніх звернувся начальник територіального управління Державної судової адміністрації України Григорій Дрок, який підкреслив важливість та актуальність теми такого форуму у реаліях сьогодення і зазначив, що серед ключових пріоритетів, визначених судовою системою, є ефективна взаємодія ЗМІ та судів.

   Далі виступив голова апеляційного суду Кіровоградської області Валерій  Драний, який наголосив, що вказаний форму за участю представників ЗМІ та представників судової гілки влади проводиться вперше, хоча потреба в таких заходах гостро відчувається.

   У рамках форуму в конструктивній атмосфері відбулось обговорення низки проблем комунікації судів та засобів масової інформації, шляхів їх вирішення.

    Під час вказаного заходу здійснювалась відеотрансляція форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього», який проходив у Києві та був організований  Вищою радою правосуддя, Верховним Судом України, Радою суддів України, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, Національною школою суддів України, Державною судовою адміністрацією України за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Центру демократії та верховенства права, ГО «Детектор медіа», Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України.

    Детально про Перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» за посиланням   http://court.gov.ua/press/news/350704