flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Переможці конкурсу серед старшокласників області на кращі знання положень Конституції України відвідали господарський суд

23 травня 2017, 10:42

      19 травня 2017 року учні місцевих шкіл, переможці щорічного огляду-конкурсу на кращі знання положень Конституції України, відвідали Господарський суд Кіровоградської області.

   Конкурс проводився за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації серед старшокласників загальноосвітніх шкіл області з метою допомогти молоді у підготовці до вступу у вищі юридичні заклади.

       На початку зустрічі із гостями поспілкувалась заступник керівника апарату суду Слободяник Ірина Вікторівна, яка поінформувала про колектив суду, роботу відділів, зали судових засідань та функціонування відеоконференцзвязку.

     Далі відбулось знайомство школярів із суддею-спікером Поліщук Ганною Борисівною, яка розповіла про особливості розгляду господарськими судами справ, коротко окреслила зміни в законодавстві з питань судоустрою, зупинилась на актуальних темах щодо судової реформи в нашій країні та відповіла на запитання гостей.

      Окрім того, учні побували у відкритому судовому засіданні з розгляду господарської справи. Після судового засідання суддя-спікер провела екскурсію по відділах установи, розповівши учням про структуру та організацію роботи Господарського суду Кіровоградської області.