flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду Кіровоградської області взяли участь у роботі науково-практичної конференції «Становлення господарської юрисдикції в Україні – 20 років досвіду. Проблеми і перспективи»

01 червня 2011, 18:08

 З 24 по 26 травня нинішнього року в Одесі пройшла науково-практична конференція «Становлення господарської юрисдикції в Україні – 20 років досвіду. Проблеми і перспективи» приурочена двадцятиріччю системі господарських судів в Україні. У роботі конференції взяли участь голова господарського суду Кіровоградської області Балик Володимир Михайлович, заступник голови суду Наливайко Євгенія Миколаївна та суддя Тимошевська Вікторія Вікторівна. На обговорення були запропоновані та винесені такі теми доповідей: «Додаткові докази: проблемні питання та шляхи їх вирішення» та «Розмежування господарської та адміністративної юрисдикцій у вирішенні земельних спорів».

Учасники від господарського суду Кіровоградської області вдячні організаторам науково-практичної конференції за проведений на високому рівні захід, за чудову можливість професійного спілкування та культурно-естетичного відпочинку.